Ο Tricky επιστρέφει για δυο συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
Εικόνα Mimis Plessas

O Βρετανός μουσικός, που ταύτισε και αυτός το όνομα μου με την γέννηση του trip-hop όντας βασικό μέλος στα πρώτα βήματα των Massive Attack, συμπληρώνει φέτος δυόμιση δεκαετίες στο μουσικό γίγνεσθαι και επιστρέφει μετά από τρία χρόνια στην χώρα μας για δυο συναυλίες (τότε είχε περάσει και από την Πάτρα).

11 Απριλίου στo Fuzz Live Music Club στην Αθήνα και Σάββατο 12 Απριλίου στο Fix Factory of Sound στην Θεσσαλονίκης, ο Tricky θα ξαναπεράσει από τα μέρη μας, έχοντας στις αποσκευές του και το εξαιρετικό τελευταιιο του άλμπουμ False Idols (που έχουμε παρουσιάσει αναλυτικά εδώ).

Σίγουρα μια ακόμα πολύ καλή συναυλική πρόταση για φέτος, που αφορά έναν μουσικό που έχει πολλά να δείξει και έχει αφήσει το στίγμα του στην ηλεκτρονική μουσική, είτε ως μέλος των Massive Attack είτε μόνος του.

Αρκεί να θυμηθούμε (όσοι παρευρεθήκαμε) την γεμάτη πάθος και ένταση συναυλία του, πριν από τρία χρόνια στην Πάτρα, αλλά και την τολμηρή διασκευή στο Ace of Spades των Motorhead.

Δυστυχώς αυτήν την φορά η Πάτρα δεν είναι μέρος αυτής της επίσκεψης, οπότε στην ατζέντα μας κάνουμε χώρο για μια επίσκεψη στην Αθήνα για τον ιδιοφυή κύριο Tricky.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon