Δύο ακόμα κομμάτια από το ακυκλοφόρητο άλμπουμ του Johnny Cash

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
Εικόνα Mimis Plessas

Μέσα από την πλούσια δισκογραφία του Johnny Cash υπάρχουν ακόμα αρκετά ακυκλοφόρητα τραγούδια, όπως συμβαίνει συχνά και με πολλούς άλλους μεγάλους μουσικούς που ηχογραφούσαν υλικό για δεκαετίες. Στις 25 Μαρτίου κυκλοφορεί επίσημα από την Sony/Legacy Recordings το Out Among The Stars, ένας δίσκος με ακυκλοφόρητες ηχογραφήσεις του Cash από την δεκαετία του '80.

Στις αρχές της χρονιάς είχαμε ακούσει το "She Used To Love Me A Lot", ενώ πλεόν έχουμε διαθέσιμα δυο ακόμα δείγματα μέσα από το επερχόμενο άλμπουμ.

Παρακάτω ακούτε το ομώνυμο κομμάτι του δίσκου αλλά και το "‘I’m Moving On" που είναι ένα ντουέτο με τον Waylon Jennings (θρύλος της country): 

 
Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon