Ανακοινώθηκε ο τίτλος του νέου δίσκου του Morrissey

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

World Peace is None of Your Business θα ονομάζεται ο καινούργιος δίσκος του Morrissey που θα κυκλοφορήσει το φετινό καλοκαίρι. Από το τέλος της προηγούμενης χρονιάς ο Morrissey είχε δηλώσει ότι θα έχει νέο δίσκο μέσα στο 2014 και να που έφτασε η ώρα να έχουμε τον τίτλο του. Ο δίσκος θα περιέχει δώδεκα κομμάτια και τη παραγωγή έχει αναλάβει ο Joe Shiccarelli. Χαράς ευαγγέλια λοιπόν για τους απανταχού φίλους του Moz, μιας και είχαν μείνει χωρίς νέο υλικό από το 2009 και το Years of Refusal.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon