Οι Belle & Sebastian Υπογράφουν Μουσική για την Τηλεόραση

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Οι Belle & Sebastian θα υπογράψουν το soundtrack για το κωμικό show The Dog Thrower που θα προβληθεί από την αγγλική τηλεόραση. Πρωταγωνιστής της σειράς θα είναι ο Matthew Perry, ο γνωστός μας Τσάντλερ από τα Φιλαράκια. Δεν είναι η πρώτη φορά που οι Belle & Sebastian ασχολούνται με κάποιο soundtrack, μιας και το 2002 είχαν επιμεληθεί το score για το film Storrytelling του Todd Solondz. Μάλιστα τότε το soundtrack είχε κυκλοφορήσει και ως αυτόνομη κυκλοφορία στα δισκοπωλεία. Κάτι τέτοιο ελπίζουμε να γίνει και για το The Dog Thrower.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon