Νέος Δίσκος για το πάλαι ποτέ παιδί θαύμα Conor Oberst

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

O Conor Oberst και το συγκρότημα του οι Bright Eyes είχαν αποσπάσει διθυραμβικά σχόλια στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας. Οι δίσκοι τους έως και τα μέσα των '00ς επαναπροσδιόρισαν την αμερικάνικη μουσική και ο Conor Oberst χαιρετίστηκε ως ο νέος Bob Dylan για τη συνθετική του δεινότητα αλλά και και για τις στιχουργικές ικανότητες του. Μάλιστα σε αυτή τη περίοδο υπήρξε πολυγραφότατος, κυκλοφορώντας διαδοχικούς αξιόλογους δίσκους σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η συνέχεια δεν υπήρξε το ίδιο εντυπωσιακή με το συγκρότημα να μην μπορεί να επαναλάβει τους θριάμβους του παρελθόντος. Λίγο ο εγκλωβισμός στις μουσικές φόρμες που χρησιμοποιούσαν, λίγο ότι κανείς δεν δικαιούται να είναι πρωτοπόρος για πάντα, το συγκρότημα παρουσίασε μία σχετική κάμψη. Ο Conor, την ίδια περίοδο, άρχισε να κυκλοφορεί και μόνος του δίσκους, χωρίς όμως να μπορέσει να πιάσει τα standards του παρελθόντος. Στις 20 Μαϊου θα κυκλοφορήσει ο νέος του προσωπικός δίσκος με τίτλο Upside Down Mountain.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon