Οι Broken Bells διασκευάζουν το "And I Love Her" των Beatles στον Letterman

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
Εικόνα Mimis Plessas

Οι Broken Bells είναι το project του πολυπράγμονα Danger Mouse που εκτός από τα δικά του project (Gnarls Barkley, Danger Doom) έχει δώσει ώθηση σε πολλές μπάντες με τις εξαιρετικές του παραγωγές και παρεμβάσεις (Beck, The Black Keys, Portugal. The Man, The Good, the Bad and the Queen, Gorillaz, U2, Frank Ocean, Jack White, Norah Jones, Sparklehorse) και του James Mercer των Shins.

Ο πρώτος τους ομώνυμος δίσκους του 2010 ήταν ένας όμορφος συνδυασμός indie pop, up-tempo διάθεσης με ηλεκτρονικά μερεμέτια από τον Danger Mouse. 

Φέτος επιστρέφουν με την δεύτερη δισκογραφική τους δουλειά After the Disco που κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες, μέσα από την οποία το ομώνυμο κομμάτι μας έχει κολήσει τον τελευταίο καιρό...

Την ημέρα της επίσημης κυκλοφορίας του νέου τους άλμπουμ (4/2) οι Broken Bells εμφανίστηκαν στην γνώστη μας εκπομπή του Letterman (Late Show With David Letterman) όπου γιόρταζε τα 50 χρόνια από την παρθενική εμφάνιση των Beatles στον Ed Sullivan, επιλέγοντας να διασκευάσουν το "And I Love Her" υπό την συνοδεία ενός βίντεο-footage του Ringo Star:

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon