"Rockin' in the Free World": Pearl Jam και Win Butler (Arcade Fire) διασκευάζουν Neil Young

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
Εικόνα Mimis Plessas

Toν περασμένο Νοέμβριο τα μέλη των Sleater-Kinney επανενώθηκαν επι σκηνής για πρώτη φορά μετά από το 2006, συνοδεύοντας τους Pearl Jam σε μια διασκευή του "Rockin' in the Free World" του Neil Young.

To παράδειγμα τους ακολούθησε και ο Win Butler των Arcade Fire, που εμφανίστηκε μαζί με τους Pearl Jam στην προχθεσινή τους συναυλία στο Perth της Αυστραλίας, διασκευάζοντας το ίδιο κομμάτι.

Φυσικά είναι περιττό να αναφέρουμε την αξία και την ιστορία ενός κομματιού σαν το "Rockin' in the Free World". Αποτελεί σημείο αναφοράς για πολλούς, και ορόσημο για την ροκ μουσική. Για τους Pearl Jam φαντάζει και απόλυτα λογική επιλογή (όντας σε μεγάλο βαθμό επηρεασμένοι από τον Neil Young) αλλά και οι Arcade Fire έχουν αρκετούς λόγους να υποβάλλουν τα σέβη τους.

Ας τους ακούσουμε:

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon