Νέος Δίσκος και Περιοδεία για τους Cure

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Οι συστάσεις για τους Cure είναι προφανώς περιττές, μιας και είναι από τα πιο αναγνωρίσιμα συγκροτήματα υων τελευταίωε τριάντα χρόνων. Μέσα στο 2014 θα κυκλοφορήσουν το νέο τους δίσκο με τίτλο 4:14 Scream. H αποχή των Cure από τη δισκογραφία κρατάει από το 2008 και το 4:13 Dream. Ο επερχόμενος δίσκος ηχογραφήθηκε την ίδια περίοδο με τον προκάτοχό του και γι' αυτό ο τίτλος είναι παρεμφερής. Το συγκρότημα είχε και στο παρελθόν κάνει περιδείες όπου έπαιζε ζωντανά τρεις δίσκους από τη δισκογραφία του. Το ίδιο θα κάνει και φέτος, με τους τιμόμενους δίσκους να είναι τα The Top, The Head On The Door και Kiss Me Kiss Me Kiss Me. Μακάρι να έρθουν για άλλη μία φορά από τα μέρη μας.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon