Anna Gordy R.I.P.

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Σε ηλικία 92 ετων πέθανε, από φυσικά αίτια, η Anna Cordy - Gaye. H εκλιπούσα ήταν αδελφή του ιδρυτή της Motown, Berry Gordy και πρώην σύζυγος του σπουδαιότερου soul τραγουδιστή Marvin Gaye. Μάλιστα η Anna Gordy είχε γράψει μαζί με τον Marvin ορισμένα από τα κομμάτια του What's Going On που ήταν και ο δίσκος που πραγματικά απογείωσε τον Marvin Gaye και τον τοποθέτησε στους κορυφαίους δημιουργούς όλων των εποχών. Η Anna με τον Marvin χώρισαν το 1977, αλλά οι σχέσεις τους αποκαταστάθηκαν σχετικά σύντομα μετά το διαζύγιό τους και περέμειναν φίλοι έως τον τραγικό χαμό του Gaye to 1984. Τα κοτσομπολιά της εποχής έλεγαν ότι ο Marvin Gaye δεν υπήρξε ποτέ ερωτευμένος με την κατα δεκατρία χρόνια μεγαλύτερη του Anna, αλλά προχώρησε σε αυτό το γάμο θεωρώντας ότι αποκτώντας συγγένεια με τον ιδιοκτήτη της δισκογραφικής του θα βοηθούσε την καριέρα του.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon