Νέο υλικό από τον Thurston Moore: Detonation

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
Εικόνα Mimis Plessas

Τον Οκτώβριο του 2011 μια ανακοίνωση μέσω της Matador Records, γνωστοποιούσε σε όλους το διαζύγιο της Kim Gordon και του Thurston Moore μετά από 27 χρόνια γάμου και ακόμα περισσότερα μουσικής σύμπραξης στους Sonic Youth, όπου μεγαλούργησαν και επί της ουσίας διαμόρφωσαν τον αμερικάνικο ροκ ήχο των επόμενων δεκαετίων (punk, grunge, lo-fi, noise rock) ανοίγοντας το δρόμο και για πολλούς άλλους (Pixies, Nirvana κλπ).

Το διαζύγιο ουσιαστικά συντέλεσε και στην διάλυση του ιστορικού γκρουπ έπειτα από 30 χρόνια, αφήνοντας ένα τεράστιο κενό μετά από τόσες δεκαετίες δισκογραφίας.

Ξεχωριστά πλέον τα μέλη των Sonic Youth ασχολούνται με διάφορα άλλα project αλλά ο Thurston Moore φαίνεται να μένει ο πιο πιστός στον ήχο των Youth. Αυτό φαίνεται και από το πρόσφατο 7ίνστο single που κυκλοφόρησε για την Blank Editions, όπου στην μία πλευρά έχει το "Detonation" και στην δεύτερη το  "Germs Burnπου". Ακούμε το "Detonation" παρακάτω ενώ εδώ μπορείτε να παραγγείλετε το 7ίνστο.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon