Afghan Whigs: επιστροφή μετά από 16 χρόνια!

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
Εικόνα Mimis Plessas

Η παρέα του Greg Dulli επιστρέφει μετά απο 16 ολόκληρα χρόνια στην δισκογραφία. Οι Afghan Whigs, μια από τις σημαντικότερες μπάντες για την αμερικάνικη ανεξάρτητη ροκ σκηνή της δεκαετίας του '90, κυκλοφόρησαν τον τελευταίο τους δίσκο το 1998 και τρία χρόνια μετά ανακοίνωσαν και επίσημα την διάλυση τους. Έκτοτε ο Dulli έχει ασχοληθεί με διάφορα project (The Twilight Singers, The Gutter Twins) αλλά μάλλον η ιστορία των Afghan Whigs δεν είχε τελειώσει. Το 2006 ξαναβρέθηκαν για λίγο ηχογραφώντας 2 κομμάτια, τα "Magazine" και "I'm a Soldier" για την συλλογή Unbreakable (A Retrospective) με τα καλύτερα τους, ενώ το 2012 το reunion πήρε επίσημες διαστάσεις και ακολούθησαν ζωντανές εμφανίσεις.

Η ιστορία φαινόταν που πήγαινε σιγά σιγά και αυτό που όσοι τους αγάπησαν περίμεναν, ανακοινώθηκε πλέον και επίσημα. 16 χρόνια μετά το 1965 θα έχουμε νέο δίσκο Afghan Whigs. Το Do to the Beast θα κυκλοφορήσει από την Sub Pop (από την οποία ξεκίνησαν) στις 14 Απριλίου στην Ευρώπη και στις 15 Απριλίου στην Βόρεια Αμερική.

Σίγουρα από τις σημαντικότερες και αναμενόμενες επιστροφές της χρονιάς.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon