Διαλύονται οι Vivian Girls

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Με μία λίτή επιστολή οι Vivian Girls ανακοίνωσαν τη διάλυσή τους. Το γυναικείο συγκρότημα από το Brooklyn σχηματίστηκε το 2007 και κυκλοφόρησε τρεις δίσκους που περιείχαν έναν συνδυασμό από pop, garage, rock 'n' roll και πολλές αναφορές στα girl groups των 60ς. Ήδη τα μέλη τους ασχολούνται με εναλλακτικά projects. Στην επιστολή τους αναφέρουν για το πόσο χαρούμενες είναι που κατάφεραν να περιοδεύσουν σε ολόκληρο τον κόσμο, με το να ηχογραφούν δίσκους και θέλησαν να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους προς όλους αυτούς που τους βοήθησαν σε αυτά τα χρόνια.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon