Άλλη μια “κινηματογραφική” συνεργασία της rag & bone με τους Stacy Martin και Emile Hirsch

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Άλλη μια συνεργασία έκπληξη της rag & bone με δυο νέους ηθοποιούς που απασχολούν την επικαιρότητα με προκλητικές σκηνές και αμφιλεγόμενες ταινίες. Αυτή τη φορά βλέπουμε την Stacy Martin (πρωταγωνίστρια του Nymphomaniac) και τον Emile Hirsch (πρωταγωνιστή του Lone Survivor) να ποζάρουν στον φακό του Glen Luchford, σε μια φωτογράφιση - αναζήτηση στους δρόμους του Los Angeles και με φόντο ερημικά Motel της πόλης. Φυσικά τα ρούχα όπως πάντα minimal σε ασπρόμαυρες αποχρώσεις με σακάκια σε ίδιο στυλ ανεξάρτητα αντρικού ή γυναικείου. Άλλωστε γι’αυτό αγαπάμε την rag & bone. Πάλι σε άσπρο μαύρο όπως και στην φωτογράφιση της Léa Seydoux ο καλλιτεχνικός διευθυντής Jefferson Hack, κάνει τους ηθοποιούς μοντέλα, δίνοντας ένα άκρως καλλιτεχνικό αποτέλεσμα.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon