O Kurt Vile στην Αθήνα (1.4.14)

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
Εικόνα Mimis Plessas

Και η συναυλιακή χρονιά εξελίσσεται φέτος όλο και καλύτερα. Μετά τους Black Rebel Motorcycle Club (4 & 5 Μαρτίου, Αθήνα & Θεσσαλονίκη), τους Crystal Stilts (7 & 8 Μαρτίου, Θεσσαλονίκη & Αθήνα), αλλά και το πολύ ενδιαφέρον Plisskën Festival στις αρχές Ιουνίου, άλλη μια συναυλία που θέλουμε να δούμε μπαίνει στην ατζέντα μας.

Ο αμερικανός τραγουδοποιός Kurt Vile, που πέρυσι κυκλοφόρησε έναν από τους καλύτερους δίσκους της χρονιάς (Το Wakin on a Pretty Daze είχε μια θέση στις περισσότερες λίστες των συντακτών του PressPop), θα περάσει για μια εμφάνιση και από την χώρα μας την 1η Απριλίου στο Gagarin 205. Μαζί του και ο Pall Jenkins των Black Heart Procession.

Περισσότερες πληροφορίες και εισιτήρια σύντομα.

Μέχρι τότε βάζουμε για μια ακόμα φορά στο playlist μας ολόκληρο το Wakin on a Pretty Daze:

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon