Νέο ακυκλοφόρητο single: Keep Shelly In Athens - Old Time Glory

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
Εικόνα Mimis Plessas

Πριν από λίγες μέρες τα δυσάρεστα νέα της αποχώρησης της Sarah P από τους Keep Shelly In Athens, λίγο μάλιστα καιρό μετά την κυκλοφορία της πρώτης τους ολοκληρωμένης δισκογραφικής δουλειάς, μας είχε οδηγήσει στο συμπέρασμα ότι μάλλον αυτό το γεγονός αποτελεί και τους τίτλους τέλους για το Αθηναικό συγκρότημα, που αποτελεί ένα από τα ελάχιστα ελληνικά που έχουν διεθνή αναγνώριση με συμμετοχές σε φεστιβάλ του εξωτερικού.

Τελικά όμως, όπως ανακοινώθηκε και μέσω της σελίδας στο facebook της Cascine Records (δισκογραφική μέσα από την οποίο κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο άλμπουμ At Home), οι Keep Shelly In Athens θα συνεχίσουν με νέα τραγουδίστρια αλλά και με διάφορες guest συνεργασίες στα φωνητικά.

Μέχρι τότε, οι Keep Shelly In Athens διέθεσαν για ακρόαση και δωρεάν download, ένα ακυκλοφόρητο κομμάτι για να αποχαιρετήσουν την Sarah P.

Ακούμε το Old Time Glory και ευχόμαστε η συνέχεια να είναι ανάλογη:

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon