Νέος δίσκος από τον Beck, πρώτο single το Blue Moon

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
Εικόνα Mimis Plessas

Ο Beck επιστρέφει μετά από πέντε ολόκληρα χρόνια! Τελευταία του δισκογραφική εμφάνιση το εξαιρετικό Modern Guilt του 2008 που δεν σταματήσαμε να ακούμε από τότε. Ο Καλιφορνέζος μουσικός βάζει τέλος σε αυτό το διάλειμμα, με το νέο του άλμπουμ Morning Phase να κυκλοφορεί στις 25 Φεβρουαρίου. Αν μη τι άλλο ο Beck μας έχει συνηθίσει σε σταθερά καλές κυκλοφορίες και αυτό το διάστημα που μεσολάβησε φανταζόμαστε ότι θα φέρει και πάλι μια αξιόλογη και καλοδουλεμένη δουλειά σε όλα τα επίπεδα.

Ακούγοντας το πρώτο single Blue Moon, οι προσδοκίες αυτές επιβεβαιώνονται καθώς πρόκειται για ένα πανέμορφο folk-pop κομμάτι που μας θυμίζει τις καλύτερες στιγμές του.

Πολύ όμορφο και το εξώφυλλο του δίσκου που παραπέμπει στις ψυχεδελικές τάσεις της εποχής στην άλλη πλευρά του Αντλαντικού...

 

Morning Phase Tracklist
1. Cycle
2. Morning
3. Heart Is a Drum
4. Say Goodbye
5. Blue Moon
6. Unforgiven
7. Wave
8. Don’t Let It Go
9. Blackbird Chain
10. Phase
11. Turn Away
12. Country Down
13. Waking Light

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon