Επιστροφή και για τους Interpol

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Οι Interpol ανακοίνωσαν ότι δουλεύουν πάνω σε καινούργιο υλικό με σκοπό τη κυκλοφορία δίσκου μέσα στο 2014. Αυτός θα είναι ό πέμπτος δίσκος για το συγκρότημα από τη Νέα Υόρκη και πρώτος από το 2010. Οι Interpol είναι η μπάντα που ευθύνεται για την επιστροφή πολλών προς τον σκοτεινό ήχο που καθιέρωσαν οι Joy Division, οδηγώντας πολλές νέες μπάντες να ακολουθήσουν παρεμφερείς δρόμους (Editors, White Lies κ.α.) χωρίς πάντως κάποιος να μπορέσει να τους φτάσει σε αξία. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με τα καινούρια τους κομμάτια κατά τη διάρκεια της NME awards tour που συμμετέχουν στην Αγγλία.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon