Οι Οπαδοί θα Χρηματοδοτήσουν το νέο δίσκο των Buzzcocks

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Οι Buzzcocks  υπήρξαν ένα από τα σπουδαιότερα punk συγκροτήματα εκεί πίσω στα τέλη των 70ς και από τους βασικούς υπεύθυνους για τη μεγάλη απήχηση του συγκεκριμένου ηχητικού ρεύματος στη νεολαία της εποχής. Η τότε δόξα τους δίνει ακόμα τη δυνατότητα να περιφέρουν το μύθο τους κάνοντας συναυλίες και κυκλοφορώντας ανά διαστήματα (μέτριους) δίσκους. Σε αυτό το πλαίσιο ανακοίνωσαν ότι μέσα στο 2014 θα είναι έτοιμος ο νέος τους δίσκος. Το ιδιαίτερο αυτής της κυκλοφορίας είναι ότι θα χρηματοδοτηθεί από τους ίδιους τους θαυμαστές τους μέσω της πλατφόρμας pledgemusic. Ανάλογα με το ποσό που θα διαθέτει κάποιος θα απολαμβάνει αντίστοιχες παροχές από τη μπάντα. Έτσι πέρα από την απλή απόκτηση του album θα υπάρχει η δυνατότητα ανγραφής ονόματος στα credits, η απόκτηση special edition και άλλες παροχές που αναλυτικά παρουσιάζουν οι Buzzcocks, πάντα με την αντίστοιχη τιμολόγηση. Οπότε μία νέα εκδοχή του do it yourself έχουμε από τους Buzzcocks, σίγουρα όμως αρκετά μακριά από το μηδενιστικό και οργισμένο πνεύμα του punk.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon