Οι Flaming Lips διασκευάζουν το Lucy in the Sky with Diamonds

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
Εικόνα Mimis Plessas

Πάντα πιστεύαμε ότι υπάρχει μια κοινή γραμμή που συνδέει τον ψυχεδελικό-διαστημικό κόσμο της παρέας του Wayne Coyne με την ψυχεδέλεια των '60s και ιδιαίτερα με την αντίστοιχη εποχή των Beatles. Η παρέα από το Liverpool κυκλοφόρησε το 1967 έναν δίσκο που έκανε στροφή προς αυτόν τον ήχο και φυσικά άφησε εποχή. Το Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band αποτελεί για πολλούς ένα κομψοτέχνημα ψυχεδέλειας και φυσικά ένα από το καλύτερα άλμπουμ όλων των εποχών.

Δεν είναι τυχαίο λοιπόν ότι οι Flaming Lips στην πρόσφατη πρωτοχρονιάτικη πρόβα τους αποφάσισαν να τιμήσουν και αυτοί ένα από τα πιο χαρακτηριστικά κομμάτια αυτού του δίσκου.

Το Lucy in the Sky with Diamonds λοιπόν, διασκευάζεται μέσα από την sci-fi αισθητική των Flaming Lips και εμείς οφείλουμε να πούμε ότι είναι μια διασκευή φόρο τιμής στα σκαθάρια από μια μπάντα που τίμησε την ψυχεδελική τους κληρονομιά:

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon