Νέο 7" single και video από τους Mechanimal: Obscure

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
Εικόνα Mimis Plessas

Οι Mechanimal τον τελευταίο ενάμιση χρόνο μας απασχολούν όλο και περισσότερο, όντας ένα πολύ ιδιαίτερο project που συνεχίζει πάνω στην γραμμή και το ύφος που χάραξαν μπάντες όπως οι Στέρεο Νόβα. Ο αστικός υπόκωφος κόσμος των Mechanimal μας πρωτοσυστήθηκε τον Νόεμβριο του 2012 με το ομώνυμο ντεμπούτο άλμπουμ που κυκλοφόρησε από την Inner Ear. Ακολούθησαν αρκετές συναυλίες (μεταξύ άλλων και στην Πάτρα αλλά και στο Saristra Festival στην Κεφαλλονιά) ενώ το Σεπτέμβρη κυκλοφόρησαν και το "Haunts(A Song For Black September)" εμπνευσμένο από τα γεγονότα της εποχής, κάτι που τους τοποθετεί στο φάσμα των μουσικών με κοινωνικό-πολιτική χροιά σχολιασμού.

Οι Mechanimal όπως χτυπούν και πάλι με ένα 7ίντσο single με τίτλο "Obscure", που μας προετοιμάζει για την κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ. Στην μία πλευρά βρίσκουμε το "Obscure" και στην δεύτερη το "The Last Summer". Για το mastering υπεύθυνος είναι ο Coti K. ενώ το εξώφυλλο προέρχεται από οπτικό υλικό της visual artist του συγκροτήματος, Αγγελικής Βρεττού. Οι παραγγελίες γίνονται εδώ, ενώ εμείς ακούμε το "Obscure" μαζί με το βίντεο σκηνοθεσίας του  Γιάννη Καράμπελα, μέλος της δημιουργικής ομάδας Les Yper Yper:

 

 

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon