Οι The Callas στο compilation cd του Mojo!

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
Εικόνα Mimis Plessas

Το Am I Vertical? των The Callas κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο που μας πέρασε από την Inner Ear και σίγουρα έχει μια θέση στους καλύτερους δίσκους της χρονιάς που πέρασε, εγχώριους και μη. Εδώ άλλωστε διαβάζετε και την αναλυτική μας κριτική στο εξαιρετικό αυτό άλμπουμ που την παραγωγή του υπέγραψε ο περίφημος Jim Sclavounos (Nick Cave & the Bad Seeds, Grinderman).

Η δυναμική του άλμπουμ πολύ μεγάλη και η απήχηση του ευρεία, κάτι που άρχισε να διαφένεται άμεσα για να έρθει το νέο τεύχος του περιοδικού Mojo για να το επιβεβαιώσει. Όπως κάθε μήνα έτσι και στο τεύχος Φεβρουαρίου το Mojo έρχεται πακέτο με ένα compilation cd με διάφορες επιλογές. Στο συγκεκριμένο cd το  tracklisting έχουν επιλέξει οι Nick Cave & The Bad Seeds, όπου μεταξύ άλλων (Bill Callahan, Thurston Moore, Karen Dalton, Moondog, Max Roach) έχουν επιλέξει και το "Anger" των The Callas.

Εδώ το νέο τεύχος του Mojo ενώ εμείς στο playlist μας για μια ακόμα φορά βάζουμε ολόκληρο το Am I Vertical?:

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon