Christmas list: Τα Χριστούγεννα έφτασαν, τα δώρα ξεκίνησαν

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Όλα γύρω μας στολισμένα, το κλίμα γιορτινό και περιμένουμε πως και πως την ημέρα που θα κοιτάξουμε κάτω από το δέντρο και θα είναι γεμάτο με δώρα από αγαπημένα μας πρόσωπα. Τα Χριστούγεννα σχεδόν φτάσανε και εσείς ακόμη ψάχνετε τι να πάρετε στους Χρήστους και στι Χριστίνες ή στους φίλους και τους συγγενείς που δεν γιορτάζουν αλλά τους αγαπάτε όπως και να’χεί; Εμείς έχουμε τη λύση!

1) Τα γνωστά και ως Ugly Sweaters που είναι πλέον μια Αμερικανική παράδοση έχουν αρχίσει να γίνονται μόδα και στα ελληνικά σπίτια. Ένα πρωτότυπο δώρο, με όχι και τόσο στυλ, για κάποιον φίλο σας ή για όλη σας την οικογένεια αν θέλετε να έχετε μια αξέχαστη Χριστουγεννιάτικη φωτογραφία.

2) Μπισκοτόσπιτα για τον γλικατζή αδερφό σας. Αν είστε από εκείνα τα αδέρφια που με το που τελειώνατε το φαγητό τρέχατε για να προλάβετε να φάτε έστω και μια μπουκιά από το γλυκό, πριν σας το φάει όλο ο άτιμος ε τότε σίγουρα θα εκτιμήσει την χαριτωμένη, νοστιμότατη, Χριστουγεννιάτικη δημιουργία σας. Φυσικά αν δεν πιάνει το χέρι σας μπορείτε να βρείτε έτοιμα μπισκοτόσπιτα στα ζαχαροπλαστεία. Κανείς δεν θα το καταλάβει!

3) Και πάμε τώρα στο αγαπημένο μου, που είναι τα στολίδια για το δέντρο. Μπορείτε να πάρετε μια απλή γυάλινη μπάλα να τη χρωματήσετε να τη γεμίσετε με ό,τι εσείς θέλετε, να γράψετε αφιερώσεις και να την κάνετε όσο προσωπική νομίζετε ότι χρειάζετε. Ένα τόσο γλυκό και στυλάτο δώρο δεν πρέπει να το στερήσετε από τα πρόσωπα που αγαπάτε.

4) Μην ξεχάσετε το all time classic δώρο, κασκόλ σκουφί και γάντια. Πολλές φορές και τα τρία σε σετ, άλλες φορές το κάθε ένα ξεχωριστά, όπως και να το έχετε σκεφτεί είναι ένα πετυχημένο δώρο που δεν πρόκειται να δυσαρεστήσει αυτόν που θα το χαρείσετε, εκτός φυσικά και αν είναι τόσο κακόγουστα (προσοχή).

5) Τέλος το πιο χρήσιμο δώρο, κάτι που αγοράζουμε όλοι κάθε χρόνο αλλά σχεδόν κανείς δεν το παίρνει δώρο στους άλλους. Το ημερολόγιο είναι το πιο χρήσιμο αντικείμενο όλων μας και κρίνοντας από εμένα, πιστεύω πως είναι η πιο εξαντλιτική έρευνα αγοράς πριν καταλήξουμε σε κάτι όμορφο, κομψό, μικρό και βολικό. Για την μοδάτη αδερφή σας πάρτε το ημερολόγιο της PRADA Views on the world, και σίγουρα θα την κάνετε πολύ πολύ ευτυχισμένη.

Ελπίζω να σας γλύτωσα από ώρες σκέψης και να βοήθησα την δύσκολή κατάσταση των δώρων. Καλά Χριστούγεννα everybody!

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon