Ο Poplie webradio γιορτάζει τα 5 του χρόνια!

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
Εικόνα Mimis Plessas

O Poplie (www.poplie.eu όπου ακούτε τον υποφαινόμενο κάθε Σάββατο 16:00-18:00) γιορτάζει τα πέντε χρόνια παρουσίας του στο ελληνικό διαδίκτυο και σας προσκαλεί στο μεγαλύτερο πάρτι του χειμώνα την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου στο six d.o.g.s.

Μια βραδιά γεμάτη με την καλύτερη μουσική από τους παραγωγούς του σταθμού και ζωντανές εμφανίσεις από τους My Drunken Haze και Sandgrain.

Στo πλαίσιo του πάρτι, το project space του six d.o.g.s θα φιλοξενήσει την έκθεση e-POP Vol.6, στην οποία έξι νέοι εικαστικοί της σχολής Καλών Τεχνών Αθηνών σχολιάζουν μέσα από εικαστικά παιχνίδια, βίντεο, σκίτσα και γλυπτά το ρόλο του διαδικτυακού ραδιοφώνου στην καθημερινότητα.

Πρόγραμμα:
The Bar
21:00 - 00:00: Poplie DJs

Gig Space
22:00 - 22:45: Sandgrain (Live)
23:00 - 23:45: My Drunken Haze (Live)
00:00 - End: Poplie DJs

Project Space
Exhibition: e-POP Vol.6 (Μαριλένα Αλιγιζάκη, Νικολέττα Γκουλέμα, Δήμητρα Ζερβού, Μαριλία Κολυμπίρη, Σπύρος Πανταζής, Δέσποινα Τσιρίγου)

Είσοδος Ελεύθερη!

Facebook Event / Poplie Facebook, Twitter

Επίσης εδώ κάνετε εγγραφή στο μηνιαίο newsletter του σταθμού για να λαμβάνετε όλα τα νέα του Poplie.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon