Δωρεάν υλικό για download από τον Four Tet

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
Εικόνα Mimis Plessas

O ιδιοφυής και πολυπράγμων Βρετανός μουσικός παραγωγός Four Tet (aka Kieran Hebden) πριν από λίγο καιρό κυκλοφόρησε το έβδομο κατά σειρά άλμπουμ του (με το όνομα Four Tet) με τίτλο Beautiful Rewind. Πρωτοπόρος την τελευταία δεκαετία και βάλε στην ηλεκτρονική μουσική και ένα από τα πιο δυνατά ονόματα που διαθέτει το νησί, o Fout Tet έχει μπόλικο υλικό να παρουσιάσει είτε από την προσωπική του δισκογραφία (κυκλοφορεί δίσκους και ως Kieran Hebden) είτε απο συνεργασίες (με Burial, Thom Yorke κλπ) και διάφορα remix.

Φαίνεται όμως ότι διαθέτει στα συρτάρια του αρκετό ακόμα ακυκλοφόρητο υλικό. Χθές θέλοντας να γιορτάσει τους 100.000 followers στο twitter, αποφάσισε να δώσει δωρεάν για κατέβασμα 15 ακυκλοφόρητα κομμάτια, κυρίως demos και remixes και συνεργασίες.

Τα κατεβάζουμε από εδώ ή τα ακούμε στην παρακάτω playlist του soundcloud:


Ένω και η δισκογραφική Temporary Residence διέθεσε δωρεάν ένα αρχείο με remixes που έχει κάνει ο Four Tet για μπάντες του καταλόγου της.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon