Live album από τους LCD Soundsystem

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Μπορεί οι LCD Soundsystem να μην υφίστανται ως ενεργό συγκρότημα εδώ και δύο χρόνια, αυτό δεν τους εμποδίζει ώστε να έχουν νέο album στα ράφια των δισκάδικων στις αρχές του 2014. Αυτό θα είναι η ζωντανή ηχογράφηση της τελευταίας τους συναυλίας που πραγματοποιήθηκε στο Madison Square Garden της Νέας Υόρκης στις 2 Απριλίου 2011. Η συναυλία αυτή έχει ήδη κυκλοφορήσει σε μορφή film με τίτλο Shut up and Play the Hits , όπου πέρα από το live παρουσιάζεται και η τελευταία ημέρα ύπαρξης του συγκροτήματος. O James Murphy ανακοίνωσε το επερχόμενο album μιλώντας στο Rolling Stone, όπου επισής είπε ότι πρόκειται να δουλέψει σε καινούριο solo υλικό. Το προηγούμενο διάστημα ο Murphy κάθε άλλο παρά ανενεργός υπήρξε, αφού έκανε τη παραγωγή στο Reflector των Arcade Fire, έφτιαξε ένα remix για τον David Bowie, σκηνοθέτησε ένα μικρό film και έγραψε το soundtrack ενός video game. Ελπίζουμε και τα επόμενα μουσικά του βήματα να είναι εξίσου αξιόλογα με τη πορεία του στους LCD Soundsystem.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon