Rival Dealer: Ακούμε τo νέο ep του Burial

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
Εικόνα Mimis Plessas

Ο μύθος γύρω από το όνομα και την ταυτότητα του Burial διογκώθηκε τα προηγούμενα χρόνια, με πολλούς να προσπαθούν να ανακαλύψουν ποιος πραγματικά είναι και όλη αυτή η μυστικοπάθεια μαζί με την πρωτοποριακή του ηλεκτρονική μουσική, τον έφερε να ταράζει τα νερά με κάθε του είδηση ή κυκλοφορία. Το σίγουρο είναι ότι ο βρετανός παραγωγός απλά ήθελε να γράφει μουσική (κάποτε είχε δηλώσει ότι μόνο 5 άνθρωποι ξέρουν ότι γράφει μουσική υπό αυτό το όνομα), ενώ κάποια στιγμή όταν βαρέθηκε όλο αυτό τον ντόρο γύρω από το όνομα του, δημοσίευσε μια φωτογραφία του στο προφίλ του στο myspace. To επίσης σίγουρο είναι ότι κάθε φορά που κυκλοφορεί κάτι, ή ένα ep, ή ένα remix, ή μια συνεργασία με κάποιον από τους Four Tet και Thom Yorke, η μουσική κοινότητα και τα κοινωνικά δίκτυα παθαίνουν ένα αμοκ. 

Φαντάζεστε λοιπόν τι έχει γίνει από την στιγμή που έγινε διαθέσιμο το νέο του ep με τίτλο Rival Dealer...

Το νέο αυτό ep περιέχει τρία κομμάτια, τα "Rival Dealer", "Hiders" και "Come Down To Us" και το ακούμε ολόκληρο μέσω youtube:

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon