Κυκλοφορεί 'Χαμένο' Album του Johnny Cash

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Δέκα χρόνια μετά το θάνατο του Johnny Cash βρέθηκαν ακυκλοφόρητα τραγούδια του, τα οποία και συγκεντρώθηκαν σε ένα album, που θα κυκλοφορήσει το προσεχές διάστημα. Ο δίσκος θα ονομάζεται Out Among The Stars. Το υλικό αυτό είχε ηχογραφηθεί από τον Cash το 1981 και το 1984 και δεν το είχε παραδώσει στη δισκογραφική του για ακρόαση. Αναμφίβολα πρόοκειται για σπουδαία ανακάλυψη, αφού ο Johnny Cash θεωρείται ένας από τους σπουδαιότερους τραγουδοποιούς της Αμερικής όλων των εποχών. Οπότε ο ' Άνδρας με τα Μαύρα' επιστρέφει και μετά θάνατον.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon