Νέο άλμπουμ από τους Ονειροπαγίδα - Ακούμε το "Μελωδία"

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Έχει περάσει πάνω από μια δεκαετία από την τελευταία τους δισκογραφική δουλειά κι όμως οι Ονειροπαγίδα εξακολουθούν να παραμένουν ένα από τα πιο αγαπημένα ελληνικά συγκροτήματα, γι΄ αυτό και το νέο album με τίτλο το όνομά τους είναι αναμφισβήτητα το ελληνόφωνο comeback της χρονιάς.

Το άλμπουμ είναι μια αναδρομή υλικού που είχε γραφτεί αμέσως μετά τη ”Μελόντικα” (2000) αλλά και πιο νέων κομματιών. Την παραγωγή και μίξη ανέλαβε εξ’ ολοκλήρου ο κιθαρίστας του συγκροτήματος, Χρήστος Λαϊνάς.  Καθώς τα μέλη της Ονειροπαγίδας ζουν πλέον σε τρεις διαφορετικές πόλεις (Αθήνα, Τορόντο, Στοκχόλμη), το albumολοκληρώθηκε μετά από πολλές ώρες πτήσεων αλλά και με τη βοήθεια του Skype και άλλων προγραμμάτων ανταλλαγής ψηφιακών αρχείων.

Το άλμπουμ "Ονειροπαγίδα" κυκλοφορεί σε βινύλιο περιορισμένων αντιτύπων και digital album από την Inner Ear.

Προ-παραγγελίες στο online store της Inner Ear

Ακούμε το "Μελωδία":

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon