To φαινόμενο Jennifer Lawrence

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Αν και την ξέρουμε μόνο 2 χρόνια περίπου, από τότε που έκανε το μεγάλο ντεμπούτο της στον κινηματογράφο με το “Αγώνες Πείνας”, την αγαπήσαμε περισσότερο στο “Οδηγός Αισιοδοξίας” που είδαμε την πιο παιχνιδιάρικη και κυκλοθυμική πλευρά της αυτό που με εντυπωσιάζει σε αυτό το κορίτσι, είναι το πόσο πολύ την αγαπάει ο φακός και πόσο πολύ την ακολουθεί σε κάθε βήμα το κοινό της. Δεν είναι κάποιο στυλιστικό φαινόμενο, μιας και έχει γίνει ένα με τα yoga pants της τα οποία τα φοράει όλες τις ώρες της ημέρας, οι βραδινές εμφανίσεις της βέβαια είναι εντυπωσιακές, εκπέμπει έναν άερα αισθησιακού αυθορμητισμού που καμία άλλη δεν το έχει καταφέρει.

Δεν πάει πολύς καιρός από τότε που η Mila Kunis διώχθηκε κακήν κακώς στη μέση ενός χρυσού συμβολαίου με την Dior και αυτό για τα παραπάνω κιλά της και τον “κακό” τρόπο ζωής που έκανε. Τη θέση της ποια πήρε; Φυσικά η Jennifer Lawrence με εξίσου παραπάνω κιλά και μάλιστα με έναν τρόπο ζωής που παραδέχεται και η ίδια πως δεν είναι παράδειγμα προς μίμηση. Και από το πουθενά εμφανίζεται η Abercrombie & Fitch και αποκαλύπτει πως στο casting που είχε κάνει η Οσκαρική Jennifer όταν ήταν 15 χρονών, είχε μια μοναδική ευκολία με τον φακό που μάλιστα την σύγκριναν με την Gisele. Ποιός θα το περίμενε πως εκτός από καριέρα ηθοποιού, μπροστά της ανοίγεται και μια καρίερα στον χώρο της μόδας. Από την βράβευσή της στα Όσκαρ και μετά τα εξώφυλλα στις Vogue όλου του κόσμου, Harper’s Bazaar, InStyle και σε πολλά άλλα περιοδικά μόδας, οι καμπάνιες καλλυντικών και κοσμημάτων και οι εμφανίσεις της με αβυσσαλέα ντεκολτέ της Dior έπεφταν βροχή.

Και το περίεργο του φαινομένου Jennifer Lawrence ξεκινάει ακριβώς εδώ. Ποτέ κανείς δεν είπε κακή κουβέντα γι’αυτό το κορίτσι, ούτε για τα παραπάνω κιλά της και το πως τα προβάλει συνέχεια από τα κολλητά της ρούχα, ούτε ακόμα και για τις περίεργες γκριμάτσες και χειρονομίες που κάνει σε live εκπομπές που εμφανίζεται. Όλες εμείς οι συνομήλικές της δε, αρχίσαμε να απογοητευόμαστε και να κάνουμε υπαρξιακές ερωτήσεις του τύπου “Εγώ τι έχω κάνει στη ζωή μου στα 21 μου;” και φυσικά να μένουν αναπάντητες. Φιλοσοφώντας αυτό το φαινόμενο κατέληξα σε ένα αρκετά λογικό συμπέρασμα. Η Jennifer Lawrence βρίσκεται σε μια διαρκή προστασία από τις εταιρίες με τις οποίες συνεργάζεται. Ό,τι και να κάνει το βρίσκουμε τόσο χαριτωμένο και τόσο αθώο, γιατί φυσικά μας έχουν βάλει σε αυτό το τριπάκι, χωρίς καν να το καταλάβουμε, είναι και ο χαρακτήρας της τέτοιος όπως φαίνεται, αλλά δεν νομίζω πως θα ενδιαφερόταν κανείς αν δεν είχε την ίδια προώθηση από Dior, Vogue, Hollywood και πολλά πολλά άλλα μέσα!

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon