45 χρόνια μετά: The Velvet Underground – I’m Not A Young Man Anymore

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
Εικόνα Mimis Plessas

Για την επανακυκλοφορία του WhiteLight/White Heat των Velvet Underground τα είχαμε πει πριν από περίπου δύο μήνες. Σε αυτήν την επανέκδοση εκτός από το αυθεντικό άλμπουμ remastered σε στερεοφωνική και μονοφωνική εκδοχή, θα υπάρχει και ολόκληρο το live στην Νέα Υόρκη στο Gymnasium το 1967. Σε αυτήν τους την θρυλική ζωντανή εμφάνιση, οι Velvet Underground είχαν παίξει και το  "I’m Not A Young Man Anymore" όπου είναι και η μοναδική ηχογραφημένη εκτέλεση αυτού του κομματιού. Επι της ουσίας λοιπόν το "I’m Not A Young Man Anymore" κυκλοφορεί για πρώτη φορά επίσημα μετά από 45 ολόκληρα χρόνια!

Εμείς ακούγοντας το αναρωτιόμαστε: Υπάρχουν ακόμα εκεί έξω τέτοια κομμάτια των Velvet Underground που δεν έχουν ηχογραφηθεί ή κυκλοφορήσει ποτέ;

Προς το παρόν ανεβάζουμε την ένταση στα ηχεία μας και μεταφερόμαστε στην Αβάν-γκαρντ Νέα Υόρκη των Velvet Underground και της δεκαετίας του '60:

(Και ετοιμαζόμαστε για το πλούσιο υλικό της Super Deluxe Edition του White Light/White Heat)

 

 

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon