Οι Broken Bells κυκλοφορούν νέο δίσκο

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Οι Broken Bells αποτελούν side project του James Mercer, τραγουδιστή των The Shins, και του πολυπράγμων Danger Mouse. O Danger Mouse πέρα από ιθύνων νους των Gnarls Barkley, είναι και ένας από τους πλέον περιζήτητους παραγωγούς των τελευταίων χρόνων, έχοντας συνεργαστεί μεταξύ άλλων με τους Black Keys, τους  The Good The Bad and The Queen και τον Beck. Οι Broken Bells είχαν κυκλοφορήσει το ομόνυμο ντεμπούτο τους πριν τρία χρόνια και εκεί που όλα έδειχναν ότι το project θα ήταν one off, ξαφνικά ανακοίνωσαν τη κυκλοφορία και δεύτερου album, που θα ονομάζεται After The Disco. Ο δίσκος θα κυκλοφορήσει στις 14 Ιανουαρίου από τη Columbia. Για να πάρουμε μία πρόγευση έδωσαν ήδη στη δημοσιότητα ένα video για το κομμάτι Holding On For Life στο οποίο πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί Kate Mara και Anton Yelchin. Το Broken Bells ήταν ένας δίσκος ιδιαίτερης pop, χρωματισμένης από τη χαρακτηριστική φωνή του Mercer και τις υποδειγματικές ατμόσφαιρες του Danger Mouse. Η συνολική παρουσία και των δύο συντελεστών εγγυάται ότι και ο νέος δίσκος θα ανταμείψει τους ακροατές του.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon