Και ο Johnny Marr Ετοιμάζει την Αυτοβιογραφία του

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Λίγο καιρό μετά την κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας του Morrissey και η άλλη σημαντική περσόνα των Smiths, o κιθαρίστας Johnny Marr, αποφάσισε να κυκλοφορήσει τη δική του αυτοβιογραφία. Όπως ο ίδιος δήλωσε έχει ήδη δεχθεί κρούσεις για την έκδοσή της, ενώ παράλληλα έχει αντιληφθεί ότι και το κοινό επιθυμεί τη δημιουργία της. Για να δούμε λοιπόν αν ο Marr έχει διαφορετικές απόψεις από τον Morrissey για την περίοδο των Smiths και τα γεγονότα που την συνόδευαν. Φέτος ο Johnny Marr κυκλοφόρησε τον πρώτο του προσωπικό δίσκο με τίτλο The Messenger αποσπώντας θετικές κριτικές.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon