Weekend Album: Neutral Milk Hotel - In the Aeroplane Over the Sea (1998)

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
Εικόνα Mimis Plessas

Weekend Album for your mixtape:

Neutral Milk Hotel - In the Aeroplane Over the Sea (1998)

- Ο δεύτερος και τελευταίος δίσκος των Neutral Milk Hotel, που πάρα την μεγάλη αναγνώριση και τις εξαιρετικές κριτικές που έλαβε, η μπάντα διαλύθηκε ένα χρόνο μετά για να επανενωθεί παρά μόνο φέτος, ανακοινώνοντας ένα reunion tour με την σύνθεση που έγραψαν αυτόν τον δίσκο.

- Ένα lo-fi διαμάντι που επηρέασε έκτοτε όλη την αμερικάνικη φολκ-ποπ σκηνή. 

- Πρωτοποριακό, πειραματικό, διαφορετικό με πολύ ιδιαίτερες ενορχηστρώσεις

- Στιχουργικά έχει αναφορές στην Άννα Φρανκ και πολλοί θεωρούν ότι ο δίσκος αναφέρεται συνολικά σε αυτήν. Οι ίδιοι δεν το επιβεβαίωσαν επίσημα ποτέ αλλά ο Jeff Mangum έχει αναφέρει ότι το "Holland, 1945" είναι επηρεασμένο από το ημερολόγιο της. Επίσης οι Communist Daughter έχουν πάρει το όνομα τους από το ομώνυμο κομμάτι του δίσκου.

- Πριν από μερικά χρόνια το amazon.com το τοποθέτησε στην δεύτερη θέση με τους καλύτερους indie δίσκους όλων των εποχών. Εδώ η λίστα

Just Listen:

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon