Νέο βίντεοκλιπ: David Bowie - Love Is Lost (Hello Steve Reich Mix by James Murphy)

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
Εικόνα Mimis Plessas

Στο ντεμπούτο της στήλης "Days of Our Likes" στο PressPop.gr πριν από μια εβδομάδα, στο τέλος του κειμένου υπάρχει ο εξής ορισμός για τον James Murphy των LCD Soundsystem (που μας έχει απασχολήσει αρκετά το τελευταίο χρονικό διάστημα):

James Murphy: Cool τύπος που άλλαξε την έννοια του groove με τους LCD soundsystem. Στην συνέχεια, ενώ ήταν στην κορυφή του hype , τους διέλυσε για να διαβάζει περισσότερο και να κάνει βόλτες με το γαλλικό bulldog του. Όταν βρίσκει ελεύθερο χρόνο ξεπετάει καμιά παραγωγή σε Arcade Fire και David Bowie και κάνει Dj sets.

Ακριβώς αυτό! Όταν ο ιδιοφυής κύριος Murphy έχει ελεύθερο χρόνο από τις βόλτες του και το διάβασμα, κάνει παραγωγές και remixes με μια ιδιαίτερη προτίμηση στους Arcade Fire και τον David Bowie (με μια κοινή αισθητική γραμμή να ενώνει αυτούς τους τρεις). Το πιο πρόσφατο επίτευγμα του, είναι το remix στο "Love Is Lost" του Bowie μέσα από τον τελευταίο του δίσκο The Next Day, μέσα στο οποίο κατάφερε με μοναδικό τρόπο να συμπεριλάβει το "Clapping Music" του Steve Reich (Ένας απο τους σημαντικότερους σύγχρονους Αμερικανούς συνθέτες). Άλλωστε και το remix φέρει τον τίτλο "Hello Steve Reich Mix".

Το εξαιρετικό remix υπάρχει στην ειδική έκδοση του δίσκου με τίτλο The Next Day Extra (με 2 cd, ένα dvd και ακυκλοφόρητα κομμάτια) ενώ έχει και το δικό του ψηφιακό βίντεοκλιπ σκηνοθεσίας Barnaby Roper.

Το απολαμβάνουμε παρακάτω ενώ κάπου στο 6ο λεπτό διακρίνουμε και τις εισαγωγικές νότες του "Ashes To Ashes"    

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon