Ο Παύλος Παυλίδης & οι B-movies Live στον Μικρό Πρίγκιπα/ Παρασκευή 18 Οκτωβρίου

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
Εικόνα Mimis Plessas

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου ο Παύλος Παυλίδης & οι B-movies, ξεκινώντας την χειμερινή περιοδεία τους κάνουν μια στάση στην πόλη μας στον Μικρό Πρίγκιπα.
Μετά από ένα καλοκαίρι με επιτυχημένες συναυλίες σε όλη την Ελλάδα έρχονται για να μας διηγηθούν «Ιστορίες που ίσως έχουν συμβεί» τόσο από το πρόσφατο παρελθόν όσο και από παλαιότερες μουσικές διαδρομές του Π. Παυλίδη.
Ένα πρόγραμμα από όλη τη μουσική πορεία του ξεχωριστού δημιουργού που θα περιλαμβάνει τραγούδια από την αξέχαστη εποχή των Ξύλινων Σπαθιών έως και τις πιο πρόσφατες κυκλοφορίες του.
Μαζί του, όπως άλλωστε και όλα τα τελευταία χρόνια , οι B – movies που πάντα με το δικό τους ιδιαίτερο τρόπο «ερμηνεύουν» τα τραγούδια του Π.Παυλίδη, δίνοντας έτσι την αίσθηση του «διαφορετικού» σε κάθε συναυλία τους.

Οι Β-movies είναι οι :

Τόλης Δεληγιάννης ( μπάσο )
Αλέκος Σπανίδης ( τύμπανα )
Ορέστης Μπενέκας ( πλήκτρα )
Θανάσης Τζίνγκοβιτς ( ηλ. κιθάρα )

 

Info:
Μικρός Πρίγκιπας, Ρήγα Φεραίου 150
Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013
Τηλ. Πληροφοριών: 2610 240 994
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00
Είσοδος στην πόρτα 13€
Προπώληση εισιτηρίων προς 10€ στα εξής σημεία:
Musical, Discover, City café, Music station, Ευοί ευάν (Ρίο) και στο καφέ Oro antico.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon