Isabel Marant x H&M: Η συνεργασία της χρονιάς

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Το περιμέναμε πολύ καιρό και τελικά ήρθε και μας άφησε άναυδους. Η συνεργασία αυτή φαίνεται να κουκουλώνει οποιαδήποτε άλλη συνεργασία της Η&Μ με μεγάλους οίκους και δικαίως.

Η Isabel Marant όχι μόνο έδωσε τον καλύτερο της εαυτό, αλλά τα ρούχα που σχεδίασε για το retail shop Η&Μ, δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από αυτά που η ίδια σχεδιάζει για την πασαρέλα της. Αν και εν μέσω των πιο σημαντικών Εβδομάδων Μόδας στον κόσμο, η ίδια βρήκε τον τρόπο να τραβήξει την προσοχή μας και να μας στρέψει σε νέους στόχους. Ίσως να φταίει που το boho στυλ των ρούχων της Isabel Marant ταιριάζει περισσότερο από κάθε άλλο στυλ οίκων μόδας με αυτό των Η&Μ, ίσως πάλι να φταίει που αυτά τα ρούχα δεν έχουν αυτό το υπερβολικό haute couture στοιχείο που βλέπαμε ως τώρα και που δεν απευθύνεται στο κοινό των Η&Μ.

Όπως και να’χει τα χαρακτηριστικά κρόσια του οίκου, τα δερμάτινα παντελονια και τα κεντητά πανωφόρια δεν πρόκειται να σας περιμένουν για πολύ στα ράφια του καταστήματος, μιας και όπως φαίνεται πρόκειται να γίνουν ανάρπαστα από τη στιγμή που θα κυκλοφορήσουν. Στηθείτε μπροστά στα καταστήματα Η&Μ από τις αρχές του Νοέμβρη και ίσως να καταφέρετε να αποκτήσετε ένα συλλεκτικό κομμάτι της Isabel.

 

 

 

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon