Πρωτοποριακές Ιδέες από τους Sigur Ros : Βίντεοκλιπ με την συμμετοχή χρηστών του Instagram

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
Εικόνα Mimis Plessas

Η μπάντα από την Ισλανδία ξεχώριζε πάντα για τις πρωτοποριακές της ιδέες, είτε στο μουσικό κομμάτι είτε στα artwork των εξωφύλλων και στα εντυπωσιακά οπτικά εφέ των ζωντανών τους εμφανίσεων. Ο νέος τους δίσκος Kveikur (όγδοος κατά σειρά) έχει κυκλοφορήσει από τα μέσα του Ιουνίου και οι Sigur Ros σκέφτηκαν να συνθέσουν ένα βίντεο για το υπέροχο Stormur με την συμμετοχή του κόσμου. Οποιοσδήποτε έχει λογαριασμό στο Instagram μπορεί να τραβήξει ένα βίντεο και να προσθέσει το hashtag #Stormur ώστε να συνεισφέρει στην δημιουργία του. Περισσότερες πληροφορίες, οδηγίες καθώς και η μέχρι τώρα οπτική εξέλίξη αυτής επαναστατικής ιδέας στην ειδική σελίδα stormur.sigur-ros.co.uk

Θυμόμαστε το Stormur

 
Και συμμετέχουμε ως εξής:

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon