Νέο Single & Βίντεοκλιπ : The Naked and Famous - Hearts Like Ours

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
Εικόνα Mimis Plessas

Οι Νεοζηλανδοί The Naked and Famous αποκάλυψαν το πρώτο single μέσα απο το επερχόμενο νέο άλπουμ, που θα τιτλοφορείται In Rolling Waves και η επίσημη κυκλοφορία του έχει οριστεί για τις 16 Σεπτεμβρίου. Ακριβώς τρία χρόνια μετά το πολύ καλό ντεμπούτο Passive Me, Aggressive You η δεύτερη ολοκληρωμένη τους κυκλοφορία, έρχεται με σκοπό να τους καθιερώσει ακόμα περισσότερο στους indie κύκλους αλλά και στα dj-set, με τον εκρηκτικό συνδυασμό electro-pop και post punk να χαρακτηρίζει το ύφος και την αισθητική τους. Το Heart Like Ours είναι πάντως ένα πολύ καλό πρώτο δείγμα.

 

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon