"Sanguine Pool": To νέο single των The Bonnie Nettles!

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Μετά την επιτυχημένη περιοδεία τους στην Ελλάδα και την κυκλοφορία του πρώτου τους άλμπουμ, οι The Bonnie Nettles επιστρέφουν με το νέο τους single "Sanguine Pool". Η ονειρική μελωδία και οι μαγευτικές φωνητικές ερμηνείες δίνουν μια γεύση από το τι μας περιμένει στο νέο άλμπουμ του συγκροτήματος. Βασιζόμενοι στο χαρακτηριστικό ήχο της ψυχεδελικής ροκ, οι The Bonnie Nettles ετοιμάζονται να πάνε τη μουσική τους σε νέα επίπεδα με την επερχόμενη κυκλοφορία τους, υπόσχοντας να καθηλώσουν το κοινό με το μοναδικό τους μείγμα νοσταλγίας και καινοτομίας.

"Sanguine Pool" λοιπόν ως μια πρώτη γεύση από το νέο υλικό τους, και οι ακόλουθοι της μπάντας μπορούν πλέον να καταδυθουν ακόμα πιο βαθιά στο μουσικό ταξίδι του συγκροτήματος και να ανακαλύψουν τα πλούσια ηχητικά τοπία που τους περιμένουν στο νέο άλμπουμ!

YouTube Link
Spotify Link 

Live "THE ROTTEN RACE VI 2023"
Facebook Link

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon