Tango With Lions - You. Me.

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Το τέταρτο album της Tango With Lions σηματοδοτεί μία αρκετά σημαντική ηχητική στροφή στη πορεία της. Ενώ το υλικό εξακολουθεί να αποτελείται από κομμάτια έντονα συναισθηματικά, η μουσική που τα ντύνει ακολουθεί περισσότερο dreamy και αιθέριες διαδρομές. Σε αυτή την αλλαγή κομβικό ρόλο παίζει η παραγωγή του δίσκου που έχει αναλάβει ο Βασίλης Ντοκάκης. Ένας παραγωγός που τα τελευταία χρόνια έχει συνδέσει το ρόλο του πίσω από τη κονσόλα με σημαντικές δουλειές και έχει επιλεγεί από δημιουργούς που θέλουν να προσεγγίσουν τη τραγουδοποιία τους με διαφορετικό τρόπο. Έτσι και η Tango With Lions ή κατά κόσμον Κατερίνα Παπαχρήστου, θέλησε να δόσει μία νέα πνοή στο ''You. Me.'' και διακαιώθηκε απόλυτα από το τελικό αποτέλεσμα. Ένας δίσκος προσωπικών σκέψεων και βιωμάτων, που κάτω από λεπτεπίλεπτες μελωδίες κρύβει μία μεγάλη εσωτερική ένταση. Η folk προσέγγιση της pop της Tango With Lions, έχει παραχωρήσει τη θέση της σε ονειρικές και ταξιδιάρικες μελωδίες που συνεπαίρνουν από την πρώτη ακρόαση του album.

Ο δίσκος ξεκινά με το ''Bodies'' όπου η Tango With Lions απαγγέλνει τους στίχους της έχοντας ως συνοδεία ατμοσφαιρικά πλήκτρα που δημιουργούν μία κατανυκτική ατμόσφαιρα. Το ''Hands'' σε κερδίζει με την ευαισθησία του και το ''Glacial'' θυμίζει τις αιθέριες ατμόσφαιρες των Still Corners. Στο ''Bone - Deep'' ισορροπεί μεταξύ folk και pop, ενώ το ''Your Lover'' είναι από τις radio friendly στιγμές του δίσκου, χάρη στην πιασάρικη μελωδία του. Στο ''Highways'' βλέπουμε τη συνθετική δυνότητα της Tango With Lions, καθιστώντας το από τα κορυφαία κομμάτια της δισκογραφίας της και στο ''Screen'' επιστρέφει στις γνώριμες για αυτήν ακουστικές φόρμες. Η dreamy διάθεση των πλήκτρων αποτυπώνεται στο ''Tower'' και ο δίσκος κλείνει με το ντουέτο της Tango With Lions με τον Βασίλη Ντοκάκη στην απογυμνωμένη folk μπαλάντα που φέρει τον τίτλο ''War''. Στο ''You. Me.'' η Tango With Lions εξελίσσει τον ήχο της, παρουσιάζοντας ένα δίσκο που κινείται στην αιθέρια πλευρά της dream pop. Ένα σύγχρονο album από μία τραγουδοποιό με ισχυρή συνθετική γραφή και μεστά τραγούδια.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon