"Κάπου Αλλού": Νέο album Bazooka

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Ο κόσμος γκρεμίζεται αλλά οι Bazooka είναι εδώ με τον τέταρτο δίσκο τους. Μας παίρνουν από το χέρι και από τα μούτρα και μας ταξιδεύουν σε έναν κόσμο πάνω από τη γη, έναν κόσμο κάπου αλλού.

Με 10 τραγούδια και την ιστορία τους, που αποτυπώνει σχεδιαστικά ο Αυστραλός Montero, μας μεταφέρουν στα όνειρα και τους εφιάλτες της σύγχρονης ζωής.

Το "Κάπου Aλλού" είναι ξεκάθαρα το πιο διασκεδαστικό και πολυσυλλεκτικό άλμπουμ του συγκροτήματος, η δικιά τους αλήθεια. Η τρέλα και η σκληρή lo-fi ενέργεια των Bazooka βρίσκονται ακόμα εκεί, αλλά πλαισιωμένες από μεγάλη όρεξη για πειραματισμό και καταστάσεις που οδηγούν την μπάντα στο να αφεθεί τελείως ηχητικά χωρίς κανέναν περιορισμό, με το τελικό αποτέλεσμα να είναι ό,τι πιο κοντά στουντιακά έχουμε από τον ζωντανό ήχο του συγκροτήματος και αυτό είναι που το κάνει αναμφισβήτητα το καλύτερο συνολικό τους άλμπουμ μέχρι τώρα.

Κυκλοφορεί στις 21 Οκτωβρίου σε LP, CD, Κασέτα και Digital από την Inner Ear και είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελία εδώ.

Ακούστε το κομμάτι "Δικιά Μου Αλήθεια":

Οι Bazooka θα παρουσιάσουν live το album στις 19 Νοεμβρίου στο Gagarin 205. H προπώληση έχει ξεκινήσει στο viva.gr

Facebook
Instagram

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon