Οι Double Trouble ζωντανά στο Del Bar

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Το Σάββατο 30 Απριλίου στις 21.30 οι Double Trouble, δηλαδή ο Βασίλης Σπυρόπουλος και ο Γιώργος Παυλίδης, θα εμφανιστούν ζωντανά στο Del Bar. Δύο κιθαρίστες από διαφορετικές γενιές, συναντιόνται σ'έναν διάλογο, που διατρέχει τις εποχές και τα στυλ, ανθολογώντας καταραμένες μελωδίες και δαιμονικά beat , σ'ένα οδοιπορικό στους λαβύρινθους της rock, blues και country.

O B. Σπυρόπουλος υπήρξε ιδρυτικό μέλος των « ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ», που μαζί με τον Π. Σιδηρόπουλο εξέδωσαν το ιστορικό άλμπουμ «ΦΛΟΥ», που δικαιολογημένα θεωρείται ένας από τους επιδραστικότερους δίσκους της ελληνικής σκηνής. Έχει συνεργαστεί με τον Νικόλα Άσιμο, τον Δ. Πουλικάκο, αλλά και με σχήματα της αγγλόφωνης σκηνής ( YEAH, ECHO TATOO).

Ο Γιώργος Παυλίδης είναι μουσικός της εγχώριας ανεξάρτητης σκηνής, με παρουσία από το 1994 μέχρι σήμερα. Πιο γνωστός για τη δουλειά του σαν συνθέτης, κιθαρίστας και τραγουδιστής στο συγκρότημα Χάσμα (1994-2011), στο πειραματικό ακουστικό τρίο Μπρος(2009-) και πρόσφατα στο συγκρότημα Πεθαίνουν Στο Τέλος, καθώς επίσης σαν ηχολήπτης και παραγωγός στην ομάδα του στούντιο Ηχοβρύχιο, με μεγάλο αριθμό συνεργασιών στο ενεργητικό του.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon