Νέο video από τον Jef Maarawi

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

O Jef Maarawi παρουσιάζει το video για το κομμάτι "Consume Me", που περιέχεται στο νέο του album "TERRA PAPAGALLI".

Το video γυρίστηκε από τον Pablo Chea και αφορά το ανθρωποφάγο πνεύμα που είναι εγγενές σε όλες τις τοξικές σχέσεις.

Την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου ο Jef πρόκειται να παρουσιάσει σε ένα full band live, κομμάτια του από το Terra Papagalli αλλά και από παλαιότερες δισκογραφικές του δουλειές. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Το άλμπουμ του Jef Maarawi, με τίτλο “TERRA PAPAGALLI”, κυκλοφόρησε σε LP/DIGITAL στις 14 Μαϊου 2021 από την Inner Ear και είναι διαθέσιμο εδώ.

“TERRA PAPAGALLI”(Η Χώρα των Παπαγάλων) ήταν ένα από τα αρχικά ονόματα που δόθηκαν στην χώρα που τώρα είναι γνωστή ως Βραζιλία.

Πρόκειται για ιστορίες μίμησης και μοναδικότητας, ανεκπλήρωτης εξωστρέφειας και εντροπικής μοναξιάς. Είναι ένα άλμπουμ για την προσπάθεια να καταλάβουμε τι είναι «σπίτι» και ένας διαλογισμός πάνω στην επιλογή/επιθυμία που έχουμε να το κουβαλάμε μέσα μας.

Το “TERRA PAPAGALLI” είναι ένα άλμπουμ για την Βραζιλία, μια σπασμένη διαμαρτυρία, ένα meme χωρίς νόημα, ο απολογισμός μιας παιδικότητας μακρινής στον χώρο και στον χρόνο.

Είναι το μη σπουδαίο Αμερικάνικο folk άλμπουμ τραγουδισμένο σε ξένη γλώσσα. Αλλά στην τελική, τί ακριβώς καθιστά το ξένο; Και πόσο πειστικές είναι οι ονειροπολήσεις των παπαγάλων;

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon