Κυκλοφορεί το soundtrack της ταινίας "Not to be Unpleasant but we need to have a Serious Talk" σε μουσική της Kid Moxie

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Τον Ιανουάριο του 2020, η Αμερικανική δισκογραφική εταιρεία Lakeshore Records κυκλοφόρησε σε ψηφιακή μορφή το soundtrack της ταινίας ‘Not To Be Unpleasant, But We Need To Have A Serious Talk’ σε μουσική της Ελληνίδας δημιουργού Kid Moxie. Τον Ιούλιο του 2021 η Veego Records το κυκλοφορεί αποκλειστικά σε βινύλιο, ταυτόχρονα με την έξοδο της ταινίας στους κινηματογράφους! 

H Lakeshore Records είναι το ανεξάρτητο μουσικό τμήμα της Lakeshore Entertainment που παράγει μεταξύ άλλων δημοφιλείς ταινίες. Έχει κυκλοφορήσει δημοφιλή και κλασικά soundtrack ενώ έχει κυκλοφορήσει μουσική από συνθέτες όπως οι Jonny Greenwood, Trent Reznor και Atticus Ross, Nick Cave και Warren Ellis και Philip Glass.

Kid Moxie είναι το μουσικό προσωνύμιο της Ελληνίδας τραγουδίστριας, τραγουδοποιού, ηθοποιού και συνθέτη Έλενας Χαρμπίλα, η οποία μοιράζει το χρόνο της μεταξύ της Αθήνας και του Λος Άντζελες.

Το soundtrack περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα ήχων και διαθέσεων, από δυναμικά κομμάτια που βασίζονται σε synthesizer έως πιο ήσυχες στιγμές, καθώς και πλούσια ενορχήστρωση που προσδίδει ένα σκηνικό πολλαπλών αποχρώσεων στην μαύρη αυτή κωμωδία σε σκηνοθεσία του Γιώργου Γεωργόπουλου, στο οποίο η Kid Moxie επίσης εμφανίζεται ως ηθοποιός. Το πρώτο single που κυκλοφόρησε από το άλμπουμ είναι μια διασκευή στο κλασικό ‘Big In Japan’ των Alphaville

Με τα λόγια της ίδιας της Έλενας: «Ήθελα να κάνω γνωστά μέρη και συναισθήματα να φαίνονται άγνωστα για να δημιουργήσω μια αίσθηση συναισθηματικής αποξένωσης που βρίσκεται στην καρδιά της ταινίας. Τα συνθεσάιζερ τείνουν να δημιουργούν ένα προφανές ηχητικό τοπίο που υποδηλώνει το μέλλον, αλλά μπορεί επίσης να προκαλέσει ένα είδος νοσταλγίας για ένα παρελθόν που έχουμε χάσει, το οποίο θεωρώ συναρπαστικό».

Κυκλοφορεί remastered για βινύλιο, σε 300 ροζ κόπιες, με bonus track το remix του Luxxury στο ‘Big in Japan’.

                        Ακούστε το άλμπουμ                  Αποκτήστε το άλμπουμ 
                            Spotify - Youtube                           Official  Bandcamp 

 

 

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon