"The Fool": Ακούστε το πρώτο single της Rosey Blue

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Η Rosey Blue είναι τραγουδίστρια-τραγουδοποιός, που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε κλασική, τζαζ και μοντέρνα φωνητική και έχει τραγουδήσει σε διάφορα συγκροτήματα από την ηλικία των 15.

Μετά από πολλά χρόνια δημιουργίας και τραγουδιού σε τζαζ/μπλουζ συγκροτήματα διασκευών, όπως οι Belleville, αποφάσισε να δημιουργήσει τη δική της μουσική, να πει τις ιστορίες της και να παρουσιάσει την άποψή της για τη ζωή μέσα από την αφήγηση του τραγουδιού.

Επηρεασμένη από πολλούς καλλιτέχνες της δεκαετίας του '60 και του '70, κυρίως από τη φολκ ροκ σκηνή, όπως ο Bob Dylan, η Joni Mitchell, η Stevie Nicks, ο Neil Young, οι The Band, οι Beatles κ.ά., αλλά και από νεότερους καλλιτέχνες όπως ο Jack White, η Laura Marling, oι Blues Pills, η Rosie Carney, η Lola Marsh και πολλοί άλλοι, παρουσιάζει το πρώτο της single "The Fool", από το επερχόμενο ντεμπούτο άλμπουμ της, «Swans», που θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2021 από την Inner Ear.

Ο μυστικισμός, η αγάπη, η γη, ο θάνατος, οι αστερισμοί και η καθαρή αφιλτράριστη συναισθηματική έκφραση είναι τα βασικά στοιχεία των τραγουδιών της. 

Κυκλοφορεί σε digital single και είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.
[photo: Mariza Kapsabeli]

To εξώφυλλο του «Swans»

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon