Επανακυκλοφορεί σε βινύλιο το "Αν Όλα Τέλειωναν Εδώ" των Κόρε.Ύδρο.

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

«Χρειάζονται αντιφρονούντες άλλης τάξεως»

Αφιερωμένη στην επέτειο των 20 χρόνων από τον θάνατο του Βασίλη Ραφαηλίδη, η φωνή του οποίου ηχεί σήμερα πιο ανατριχιαστικά από ποτέ από τα βάθη του σπηλαίου του θρυλικού πλέον Υπερνάνου, η επανέκδοση του πρώτου επίσημου δίσκου των Κόρε. Ύδρο. έρχεται, 18 χρόνια μετά την πρώτη κυκλοφορία του σε CD την Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου του 2003, να συμπληρώσει τη σειρά των επανεκδόσεων των τριών πρώτων δίσκων του Κερκυραϊκού συγκροτήματος σε διπλό LP από την Inner Ear.

Με αποκεκαλυμμένη την επί επιχρωματισμένου ρωμαϊκού αργυρού κυπέλλου του 1ου αιώνα μ.Χ. παράσταση του εξωφύλλου (συμπτωματικά σε καιρούς επικίνδυνους για συναφείς αποκαλύψεις), κεκοσμημένο με το έργο Ρώσου φωτογράφου “The first novel about love” και άλλα παραλειπόμενα του αρχικού artwork στο εσωτερικό, και συνοδευόμενο από κείμενο μνημών του Π.Ε. Δημητριάδη, το μανιφέστο αποκρυφιστικού πασιφισμού και μετεφηβικής σεξουαλικότητας του λυκόφωτος, που έμελλε να αποτελέσει τον υποχθόνιο προπομπό της Φτηνής Ποπ για την Ελίτ, έρχεται ξανά, σε δύο «μπρούτζινους» δίσκους, δηλωτικούς του εμπορικού του εκτοπίσματος μέσα στο χρόνο, για να υπενθυμίσει αλλά και να ανανεώσει την αρχική εμπειρία της έκπληξης για κάτι που ερχόταν από το πουθενά για να ταράξει τα βαλτωμένα νερά του ελληνικού underground και όχι μόνο.

Το album επανακυκλοφορεί, για πρώτη φορά σε διπλό βινύλιο στις 29 Μαρτίου και μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon