Νέο video από τους Strawberry Pills

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Strawberry Pills παρουσιάζoυν το video για το κομμάτι "Porcelain Face". Πρόκειται για το prequel του "Verbal Suicide", μαζί με το οποίο αποτελούν μέρη μιας τριλογίας, που θα κλείσει μελλοντικά με ένα ακόμη βίντεο.

Στο Porcelain Face βλέπουμε όσα οδήγησαν την πρωταγωνίστρια στην κατάσταση που την βρήκαμε στο Verbal Suicide, με "ενορχηστρωτές" τους Strawberry Pills. Οι δυο τους κινούν τα νήματα και καταστρώνουν ένα σκοτεινό σχέδιο με απρόβλεπτες συνέπειες.

Τι θα συμβεί στο τέλος;

Θα μάθουμε στο μέλλον...

Το video σκηνοθέτησαν η Valisia Odell και ο μόνιμος συνεργάτης και υπεύθυνος για το οπτικό κομμάτι των Strawberry Pills, Άρης Αθάνατος. Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν σε ένα ιδιαίτερο barber shop και σε μια Αθηναϊκή στοά.

To ομώνυμο κομμάτι περιέχεται στο ντεμπούτο των Strawberry Pills"Murder To A Beat", που κυκλοφόρησε το περασμένο φθινόπωρο από την Inner Ear.

Strawberry Pills - Murder To A Beat | Presspop

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon