Το μοναδικό άλμπουμ των Kashmir κυκλοφορεί για πρώτη φορά σε βινύλιο!

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Η Veego Records κυκλοφορεί σε βινύλιο το μοναδικό άλμπουμ των Kashmir. Ένα “χαμένο διαμαντάκι” της ελληνικής δισκογραφίας από το 2000, βρίσκει το δρόμο του.

Στα τέλη της δεκαετίας του '90, το 7μελές συγκρότημα από τη Θεσσαλονίκη αποτέλεσε, μαζί με τους Χaxakes και τους Μπλε, τον πυρήνα της εγχώριας neo soul, εν μέσω της καταιγίδας του “ελληνικού ροκ”.

Το καλοκαίρι του 1999 οι Kashmir άνοιξαν τις συναυλίες του James Brown σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Ένα μήνα αργότερα μπήκαν στο studio και ηχογράφησαν/μίξαραν μέσα σε δύο ημέρες, τα 5 κομμάτια τούτης της μοναδικής (όπως έμελλε) κυκλοφορίας τους. Το cd κυκλοφόρησε επίσημα το 2000, αλλά δεν μπορούσες να το βρεις στα δισκοπωλεία! Το έβρισκες μόνο στις συναυλίες τους ή ως δώρο σε κατάστημα body shop!
Οι Kashmir διαλύθηκαν λίγο αργότερα και ο δίσκος έπρεπε να περιμένει 20 ολόκληρα χρόνια, ώσπου να κυκλοφορήσει στη μορφή που του αξίζει: σε βινύλιο περιορισμένης κοπής 300 αντιτύπων (150 χρωματιστά/ 150 μαύρα)

Ακούστε το άλμπουμ των “Kashmir | Bandcamp | Youtube.

Για τις παραγγελίες σας πατήστε εδώ.
https://www.veegorecords.com/

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon