Οι Post Lovers επιστρέφουν με νέο album

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Οι Post Lovers, το προσωπικό project της Ελένης Καραγεώργου, μετά το ομώνυμο ντεμπούτο τους, που κυκλοφόρησε στα τέλη του 2018, επιστρέφουν με νέο album που έχει τον τίτλο Drive.

Ο δεύτερος δίσκος των Post Lovers περιλαμβάνει 10 τραγούδια που γράφτηκαν και ηχογραφήθηκαν από τον χειμώνα του 2019 ως το καλοκαίρι του 2020 σε δική τους παραγωγή και μίξη του Σταύρου Γεωργιόπουλου.

Το Drive, η εσωτερική ώθηση για να ικανοποιηθεί μια ανάγκη, είναι το κοινό συστατικό όλων των τραγουδιών του άλμπουμ. Αγανάκτηση, συνείδηση, αισιοδοξία, θάνατος, έρωτας, αρρώστια, πόλη, φίλοι, όλα μοιρασμένα σε δύο πλευρές βινυλίου, μια ενεργητική και αιχμηρή, μια πιο σκοτεινή και συναισθηματική.

Κυκλοφορεί σε βινύλιο και digital album στις 22 Ιανουαρίου από την Inner Ear και είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία εδώ.

Aκούστε το κομμάτι "Palmistry":

Bio

Οι Post Lovers είναι το προσωπικό project της Ελένης Καραγεώργου.

Η Ελένη Καραγεώργου γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα. Ασχολείται με τη μουσική από το 1997 που αγόρασε την πρώτη της ακουστική κιθάρα.

Χρόνια μετά, οι Post Lovers αποτελούν την πρώτη της ολοκληρωμένη απόπειρα σε σύνθεση και ενορχήστρωση.

Το 2014-2015 συμμετείχε στο σχήμα Household και στην ανεξάρτητη κυκλοφορία του ομώνυμου EP τους.

Το single “Melbourne/Going Anyway” είναι η πρώτη δισκογραφική κυκλοφορία των Post Lovers και κυκλοφόρησε στο πλαίσιο του special project της Inner Ear “A Distant Victory Singles Club”. To ντεμπούτο album τους με τίτλο “Post Lovers” κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2018.

Facebook page

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon