Νέο video από τoν Kristof

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Ο Kristof παρουσιάζει το video clip για το κομμάτι "Orange" που περιέχεται στο τελευταίο album του "TALKSHOW". Το DIY video είναι αποτέλεσμα δημιουργικής καραντίνας και ο Kristof μοιράζεται την ιστορία πίσω από τις εικόνες:

"Το Οrange είναι ένα μουσικό-αφηγηματικό μελόδραμα (δωματίου).
Δεν είχα φανταστεί ότι το συγκεκριμένο κομμάτι θα μπορούσε να γίνει βίντεο μιας και είναι το πιο θεατράλε του δίσκου και από τα πιο αγαπημένα μου για live.
Έφτιαξα αυτό το βίντεο με όσο πιο απλά μέσα είχα: πλάνα από φίλους, μια μικρή δόση κολάζ και υλικό από κάποια βιντεο-ημερολόγια που είχα από την αγαπημένη μου πλατεία του Βερολίνου (Strausberger Platz). Ίσως εκεί θα ήθελα να βρίσκομαι τώρα.
Μέσα σε όλη αυτή την αβεβαιότητα της καραντίνας που βιώνουμε, είδα να ακυρώνονται όλα μου τα σχέδια για λάιβ, βίντεο κλιπ κλπ. Θέλησα λοιπόν να φτιάξω κάτι μόνος μου για να ξεχαστώ, να ξεφύγω με έναν τρόπο, μετατρέποντας έτσι το δωμάτιο μου σε ένα μίνι βαριετέ σόου με πρωταγωνιστή το πορτοκάλί.
Υστερόγραφο: μου λείπουν πολύ οι φίλοι μου."

Δείτε το video παρακάτω:

 

Το TALKSHOW κυκλοφορεί σε LP και Digital από την Inner Ear. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Διαβάστε επίσης:
Kristof : ''Είμαι ένας μουσικός κλόουν''

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon